Kasteel Doornenburg

Zakelijk

 

KasteelDoornenburgVan vergaderen tot diner

Of u nu een bedrijfsuitje organiseert of een personeelsfeest, een productpresentatie of netwerkborrel, een vergadering of compleet diner, Kasteel Doornenburg is voor iedere gelegenheid de perfecte locatie! Laat u inspireren door de mogelijkheden en neem contact op met Buitenpoort Catering om uw wensen te bespreken.

Succesvol, efficiënt en doelgericht

Natuurlijk staat of valt het succes van een bijeenkomst met een goede inhoudelijk voorbereiding. Daarbij kunnen we u niet helpen. Wel denken wij graag met u mee over de manier waarop de bijeenkomst wordt georganiseerd.

Wij regelen voor u de aankleding van de besproken ruimte(n) op Kasteel Doornenburg, de audiovisuele ondersteuning, de juiste culinaire invulling en indien gewenst passend entertainment.

U bepaalt het doel en wij vertalen dit naar een totaalconcept voor een spraakmakende bijeenkomst.

Tijdens een pauze kunt u met uw gezelschap een wandeling maken door de prachtige natuurlijke omgeving van het kasteel, gelegen aan de rivier de Linge.

Knallend personeelsfeest

Voor een knallend personeelsfeest voor uw medewerkers moet u in de unieke ambiance van Kasteel Doornenburg zijn. Het hele feest van welkomstcocktail tot de laatste act is een aaneensluitend gebeuren van verfrissende drankjes, spetterend entertainment en culinaire hoogstandjes. Wij zorgen voor all-in feestarrangementen tot op maat gemaakte feestprogramma’s.

Diner aan sfeervol gedekte tafels

Sfeervol gedekte tafels, stijlvol serviesgoed, fraaie bloemdecoraties en passend tafellinnen zorgen voor de juiste uitstraling van uw diner. Kasteel Doornenburg biedt een breed scala aan diners, van trendy walking dinners tot exclusieve meergangendiners en internationale dinerbuffetten.

Borrel in sfeervolle ambiance

Wij bieden  u diverse arrangementen voor de verzorging van uw receptie of borrel. Stijlvolle ontvangsten waarbij u en uw gasten in een ontspannen sfeer kunnen genieten van heerlijke drankjes, gecombineerd met creatieve en smaakvolle culinaire hapjes.

Graag tot ziens,

Team Buitenpoort Catering

info@buitenpoort.nl

+31(0)481-451120

Buitenpoort Catering

 

Kasteel Doornenburg opent op 1 juni weer haar deuren

In lijn met het landelijk beleid inzake het coronavirus volgt Kasteel Doornenburg de richtlijnen van de overheid. Dit betekent dat Kasteel Doornenburg tot nader order de deuren moet sluiten. Het spijt ons u niet te kunnen verwelkomen en we hopen snel de poorten weer voor u te openen. Wanneer dat zal zijn communiceren wij via deze website en onze sociale media kanalen.