Herberg de Doornenburg

  Kerkstraat 27

  6686 BS Doornenburg

  +31(0)481-200007

  Herberg De Doornenburg

   

  KasteelDoornenburgOf u nu een bedrijfsuitje organiseert of een personeelsfeest, een productpresentatie of netwerkborrel, een vergadering of compleet diner, Kasteel Doornenburg is voor iedere gelegenheid de perfecte locatie! Laat u inspireren door de mogelijkheden en neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

   

  Succesvol, efficiënt en doelgericht

  Natuurlijk staat of valt het succes van een bijeenkomst met een goede inhoudelijk voorbereiding. Daarbij kunnen we u niet helpen. Wel denken wij graag met u mee over de manier waarop de bijeenkomst wordt georganiseerd.

  Wij regelen voor u de aankleding van de locatie, de audiovisuele ondersteuning, de juiste culinaire invulling en indien gewenst passend entertainment.

  U bepaalt het doel en wij vertalen dit naar een totaalconcept voor een spraakmakende bijeenkomst.

  Tijdens een pauze kunt u met uw gezelschap een wandeling maken door de prachtige natuurlijke omgeving van het kasteel, gelegen aan de rivier de Linge.

  Knallend personeelsfeest

  Voor een knallend personeelsfeest voor uw medewerkers moet u in de unieke historische ambiance van Kasteel Doornenburg zijn.
  Het hele feest van welkomstcocktail tot de laatste act is een aaneensluitend gebeuren van verfrissende drankjes, spetterend entertainment en culinaire hoogstandjes. Wij zorgen voor all-in feestarrangementen tot op maat gemaakte feestprogramma’s.

  Diner aan sfeervol gedekte tafels

  Sfeervol gedekte tafels, stijlvol serviesgoed, fraaie boemdecoraties en passend tafellinnen zorgen voor de juiste uitstraling van uw diner. Kasteel Doornenburg biedt een breed scala aan diners, van trendy walking dinners tot exclusieve meergangendiners en internationale dinerbuffetten.

  Borrel in sfeervolle ambiance

  Kasteel Doornenburg biedt u diverse arrangementen voor de verzorging van uw receptie of borrel.
  Stijlvolle ontvangsten waarbij u en uw gasten in een ontspannen sfeer kunnen genieten van heerlijke drankjes, gecombineerd met creatieve en smaakvolle culinaire hapjes.

  1 2 3 4 5 6