Winnaars kleurwedstrijd Halloween 2019

Winnaars kleurwedstrijd Halloween 2019

Het weer was toepasselijk. Beetje nat, en onder een griezelige grijze lucht waait een gure wind langs de hoofdburcht. Met een beetje fantasie kon je de vleermuizen zien fladderen.
Maar voor Mila Gebbing (9) uit Huissen en Melle de Wildt (7) uit Doornenburg schijnt op dat moment heerlijk de zon. Zij hebben van kasteelmanager Maaike Kool net een prijs ontvangen voor de mooiste inzending van de kleurwedstrijd Halloween 2019.  Na afloop nog gezellig wat drinken in de Herberg.

Volgens de jury waren het ware kunstwerkjes. Mila kan mooi kleuren, maar heeft óók haar fantasie gebruikt.  Het werk van Melle viel bij de jury op door haar kleurgebruik.

De prijswinnaars waren wat beduusd, maar Maaike Kool wist ze op hun gemak te stellen. Zeker door te vertellen dat ze een mooi arrangement hebben gewonnen. Het kasteel is op de woensdagmiddag gestart met een ‘Gezinsrondleiding met Pannecoeke’.  De winnaars zijn door Maaike uitgenodigd om samen met mams of paps er aan deel te nemen. Natuurlijk met als afsluiting te genieten van een kasteelse pannecoeke.

Zie voor meer info over de gezinsrondleiding op de website van Kasteel Doornenburg.

 

Kasteel Doornenburg opent op 1 juni weer haar deuren

In lijn met het landelijk beleid inzake het coronavirus volgt Kasteel Doornenburg de richtlijnen van de overheid. Dit betekent dat Kasteel Doornenburg tot nader order de deuren moet sluiten. Het spijt ons u niet te kunnen verwelkomen en we hopen snel de poorten weer voor u te openen. Wanneer dat zal zijn communiceren wij via deze website en onze sociale media kanalen.