Ben je op woensdagmiddag vrij van school en zoek je nog een leuke activiteit? Kom dan naar Familiekasteel Doornenburg!  Tussen januari en maart vinden op het kasteel speciale gezinsrondleidingen plaats. Kinderen krijgen een educatieve rondleiding zonder ouders en met een professionele kindergids, terwijl een tweede gids apart de volwassenen rondleidt. Aan het eind van de rondleidingen komen kinderen en volwassenen weer bij elkaar.

De rondleiding duurt een uur.

Tijdens de rondleiding krijgen kinderen spelenderwijs een inkijkje over het leven op een middeleeuws kasteel. Met vertellingen, maar ook door zelf wat te doen. Bijvoorbeeld, wat aten ze vroeger? Pannecoecke!  In de  kleine  kelder mogen kinderen zelf de koekenpan ter hand nemen.

Omdat het toch over eten gaat heeft het kasteel in samenwerking met de Herberg een speciaal arrangement in de aanbieding. Een pannecoecke (of portie poffertjes) met consumptie en korting op de rondleiding. 

De kosten voor dit speciale arrangement:

  • Kinderen van 0 tot 4 jaar €5,00
  • Kinderen van 4 tot13 jaar €10,00
  • Kinderen van 13 jaar en ouder (en volwassenen) €12,50

U kunt ook zonder arrangement aan deze rondleiding deelnemen en betaald dan de reguliere entreeprijs van 5,95 (4 tot 13 jaar) of 9,95 voor volwassenen.  De Museumkaart is niet geldig en neemt u buiten het arrangement om aan de rondleiding deel dan dient deze contant te worden voldaan.  

Reserveren voor dit arrangement is noodzakelijk en kan via het reserveringsformulier op onze website Inschrijfformulier Arrangement Pannecoecke. Bij 30 personen sluit de reservering.  Aanvang rondleiding 15.00 uur

Voor meer info: coordinator@kasteeldoorneneburg.nl