Nationaal Monumenten Portaal

Nationaal Monumenten Portaal

Sinds kort is kasteel Doornenburg ook te vinden op het Nationaal Monumenten Portaal. Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) omdat monumenten beleefd moeten worden en blijven. De NMo is een vereniging van professionele monumenten bezittende en exploiterende organisaties die onderling samenwerken, kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg delen met elkaar en met andere monumentenbezitters en -beheerders. De NMo zet zich in voor een sterke en sterk verbonden monumentensector.

Dus weer meer zichtbaarheid en bekendheid voor ons. Neem ook eens een kijkje en kijk ook gerust bij de buren: Nationaal Monumenten Portaal

Kasteel Doornenburg opent op 1 juni weer haar deuren

In lijn met het landelijk beleid inzake het coronavirus volgt Kasteel Doornenburg de richtlijnen van de overheid. Dit betekent dat Kasteel Doornenburg tot nader order de deuren moet sluiten. Het spijt ons u niet te kunnen verwelkomen en we hopen snel de poorten weer voor u te openen. Wanneer dat zal zijn communiceren wij via deze website en onze sociale media kanalen.