Herberg De Doornenburg

  Kerkstraat 27

  6686 BS Doornenburg

  +31(0)481-200007

  Herberg De Doornenburg

  Buitenpoort Catering

  Lingewal 4d

  6681 LJ Bemmel

  +31(0)481-451120

  kasteel@buitenpoort.nl

  www.buitenpoort.nl

  LOCATIEVERHUUR

  Logo.01Afgezien van educatieve- en recreatieve doeleinden kunt u op het kasteel een grote verscheidenheid aan bijeenkomsten boeken, zowel privé als zakelijk. Of dit nu een huwelijksvoltrekking of een productpresentatie betreft, wij hebben voor elke gelegenheid een passend aanbod en nemen u indien gewenst zoveel mogelijk ‘organisatiestress’ uit handen.

  Neemt u gerust contact met ons op en informeer geheel vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden. Wij zoeken graag met u naar een oplossing die het best bij u en uw bijeenkomst past.

  Capaciteit

  • Recepties 50 tot 350 personen
  • Diners 25 tot 200 personen
  • Buffetten 25 tot 350 personen
  • Feestavonden 25 tot 450 personen
  • Vergaderingen 10 tot 250 personen

   

  Bruiloften

  Op de mooiste dag van uw leven arriveert u op de luisterrijke voorburcht van Kasteel Doornenburg, waar de gasten al enthousiast op u wachten.

  Kinderfeestjes

  Ben je jarig en wil je je feest op een bijzondere manier vieren, dan kun je op kasteel Doornenburg terecht.

  Zakelijk

  Of u nu een bedrijfsuitje organiseert of een personeelsfeest, een productpresentatie of netwerkborrel, een vergadering of een compleet diner: Kasteel Doornenburg is voor iedere gelegenheid de perfecte locatie!

  Diners

  Sfeervol gedekte tafels, stijlvol serviesgoed, fraaie bloemdecoraties en passend tafellinnen zorgen voor de juiste uitstraling van uw diner. Kasteel Doornenburg biedt een breed scala aan diners, van trendy walking dinners tot exclusieve meergangendiners en internationale dinerbuffetten.

  Verjaardagen

  Op Kasteel Doornenburg bent u aan het juiste adres om van uw verjaardagsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.
  Wij bieden veel mogelijkheden om er echt úw feest van te maken. Van een gezellige welkomstcocktail tot sfeervolle, creatieve, avondvullende programma’s.

  Huwelijksjubileum

  Een huwelijksjubileum is een mijlpaal. Dit verdient natuurlijk een feest op maat. Kasteel  Doornenburg is daarvoor een locatie bij uitstek. Van een eenvoudige receptie tot een middag of avondvullend all-in arrangement tot een compleet op maat gemaakt feestprogramma.

  Doop- &  Kraamfeest

  Er is een baby geboren en u wilt uw kindje laten dopen en/of de eerste kraamvisite in één keer ontvangen.  Kasteel Doornenburg biedt daarvoor de juiste mogelijkheden.

  Uitvaart

  Kasteel Doornenburg biedt de juiste ambiance en mogelijkheden om afscheid te nemen van een dierbare.

  Kasteel Doornenburg heeft sfeervolle ruimtes om de afscheidsceremonie op gewenste wijze te voltrekken. Daarna kunt u desgewenst met familie en vrienden napraten bij een hapje en drankje van uw keuze.

  1 2 3 4 5 6