Kasteel Doornenburg

Locatieverhuur

Logo.01Op het kasteel kunt u een grote verscheidenheid aan bijeenkomsten boeken, zowel privé als zakelijk. Of dit nu een huwelijksvoltrekking of een productpresentatie betreft, wij hebben voor elke gelegenheid een passend aanbod en nemen u indien gewenst zoveel mogelijk ‘organisatiestress’ uit handen.

Neemt u gerust contact op met Buitenpoort Catering  en informeer geheel vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden. Wij zoeken graag met u naar een oplossing die het best bij u en uw bijeenkomst past.

info@buitenpoort.nl
0481 – 45 11 20

Capaciteit

  • Recepties 50 tot 350 personen
  • Diners 25 tot 200 personen
  • Buffetten 25 tot 350 personen
  • Feestavonden 25 tot 450 personen
  • Vergaderingen 10 tot 250 personen

Bruiloften

Op de mooiste dag van uw leven arriveert u op de luisterrijke voorburcht van Kasteel Doornenburg, waar de gasten al enthousiast op u wachten.

Feesten

Ben je jarig en wil je je feest op een bijzondere manier vieren, dan kun je op kasteel Doornenburg terecht. Of u nu een bedrijfsuitje organiseert of een personeelsfeest, een productpresentatie of netwerkborrel, een vergadering of een compleet diner: Kasteel Doornenburg is voor iedere gelegenheid de perfecte locatie!

Diners

Sfeervol gedekte tafels, stijlvol serviesgoed, fraaie bloemdecoraties en passend tafellinnen zorgen voor de juiste uitstraling van uw diner. Kasteel Doornenburg biedt een breed scala aan diners, van trendy walking dinners tot exclusieve meergangendiners en internationale dinerbuffetten.

Verjaardagen

Op Kasteel Doornenburg bent u aan het juiste adres om van uw verjaardagsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Wij bieden veel mogelijkheden om er echt úw feest van te maken. Van een gezellige welkomstcocktail tot sfeervolle, creatieve, avondvullende programma’s.

Huwelijksjubileum

Een huwelijksjubileum is een mijlpaal. Dit verdient natuurlijk een feest op maat. Kasteel  Doornenburg is daarvoor een locatie bij uitstek. Van een eenvoudige receptie tot een middag of avondvullend all-in arrangement tot een compleet op maat gemaakt feestprogramma.

Doop- &  Kraamfeest

Er is een baby geboren en u wilt uw kindje laten dopen en/of de eerste kraamvisite in één keer ontvangen.  Kasteel Doornenburg biedt daarvoor de juiste mogelijkheden.

Uitvaart

Kasteel Doornenburg biedt de juiste ambiance en mogelijkheden om afscheid te nemen van een dierbare. Kasteel Doornenburg heeft sfeervolle ruimtes om de afscheidsceremonie op gewenste wijze te voltrekken. Daarna kunt u desgewenst met familie en vrienden napraten bij een hapje en drankje van uw keuze.

 

Kasteel Doornenburg opent op 1 juni weer haar deuren

In lijn met het landelijk beleid inzake het coronavirus volgt Kasteel Doornenburg de richtlijnen van de overheid. Dit betekent dat Kasteel Doornenburg tot nader order de deuren moet sluiten. Het spijt ons u niet te kunnen verwelkomen en we hopen snel de poorten weer voor u te openen. Wanneer dat zal zijn communiceren wij via deze website en onze sociale media kanalen.