Voorverkoop internationaal lichtfestival gestart

Voorverkoop internationaal lichtfestival gestart

Van 1 t/m 9 maart gaan de poorten van kasteel Doornenburg 9 dagen lang ’s avonds open voor het internationaal lichtfestival. Bezoekers kunnen dan genieten van lichtkunstwerken van verschillende internationale kunstenaars.

Het rondreizende Internationale Lichtkunst Festival, dat een tour langs Europese kastelen maakt, laat je kennismaken met kunstobjecten van een internationaal gezelschap kunstenaars. Ze presenteren een fantastische line-up aan kunstobjecten met een internationale allure. Zie ook de website https://www.lichtfestivaldoornenburg.com/

Het Internationaal Lichtkunst Festival vond eerder plaats in Brescia (IT), Koblenz (DU), Schloss Dyck in Jüchen (DU), Kasteeltuinen Arcen en Essen (DU) en trok al duizenden enthousiaste bezoekers die onder de indruk waren van de uiteenlopende kunstobjecten. Het festival wordt georganiseerd door het Eindhovense bedrijf Lumen In Art.

Het internationaal lichtfestival is van vrijdag 1 t/m zaterdag 9 maart iedere avond te bezoeken. Voor de exacte tijden, toegangsprijzen en online voorverkoop zie Internationaal Lichtfestival.

Kasteel Doornenburg opent op 1 juni weer haar deuren

In lijn met het landelijk beleid inzake het coronavirus volgt Kasteel Doornenburg de richtlijnen van de overheid. Dit betekent dat Kasteel Doornenburg tot nader order de deuren moet sluiten. Het spijt ons u niet te kunnen verwelkomen en we hopen snel de poorten weer voor u te openen. Wanneer dat zal zijn communiceren wij via deze website en onze sociale media kanalen.