Kasteel Doornenburg

Eten en drinken

Herberg De Doornenburg wordt sinds september 2019 gerund door Toon en Ans Niels, bijgestaan door een enthousiast team van medewerkers.

Onze Herberg is gelegen aan de binnenplaats van het prachtige Middeleeuwse kasteel De Doornenburg in het rustige Betuwse plaatsje Doornenburg.

Op het gemoedelijke terras van De Herberg is het goed toeven, maar ook binnen, aan de stamtafel, óf in de sfeervol ingerichte koffiekamer kunt u genieten van onze heerlijke lunchgerechten, een smaakvol (speciaal)biertje/wijntje met lekkere hapjes en/of vers gezette koffie of thee met wat lekkers.

Verder kunt u ook bij ons buiten het hoogseizoen terecht voor een heerlijke High Tea met diverse huisgemaakte zoete en hartige hapjes. Ook voor een volledig verzorgd feest of bijeenkomst tot ongeveer 50 personen kunt u bij ons terecht.

Bezoek onze website Herberg De Doornenburg, daar vindt u onze openingstijden en alle informatie die u nodig heeft. (klik op de link)

Herberg De Doornenburg

“Gezellig, Gemoedelijk én Gastvrij”

Wij zijn u graag van dienst!

Kasteel Doornenburg opent op 1 juni weer haar deuren

In lijn met het landelijk beleid inzake het coronavirus volgt Kasteel Doornenburg de richtlijnen van de overheid. Dit betekent dat Kasteel Doornenburg tot nader order de deuren moet sluiten. Het spijt ons u niet te kunnen verwelkomen en we hopen snel de poorten weer voor u te openen. Wanneer dat zal zijn communiceren wij via deze website en onze sociale media kanalen.