Herberg De Doornenburg

  Op de voorburcht van het kasteel, die vrij toegankelijk is, bevinden zich de koffiekamers en het terras van herberg De Doornenburg. Hier kunt u heerlijk eten en drinken in een middeleeuwse sfeer. De medewerkers van  Buitenpoort Catering  heten u van harte welkom in de koffiekamers en op het terras van Herberg de Doornenburg.

  Let op de hoofdburcht is alleen te bezoeken via een rondleiding, hiervoor gelden afwijkende tijden. Zie Rondleidingen.

  Openingstijden

  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  13:00 - 16:30
  woensdag
  13:00 - 16:30
  donderdag
  13:00 - 16:30
  vrijdag
  13:00 - 16:30
  zaterdag
  10:30 - 18:00
  zondag
  10:30 - 18:00

  Menukaart

  Trouwlocatie

  Kasteel Doornenburg is een officiële trouwlocatie.
  Gaat u trouwen en bent u op zoek naar een originele locatie met een mooi verhaal en een authentieke geschiedenis, dan is Kasteel Doornenburg zeker een aanrader. Met de mooie binnenplaats en trouwkapel is het geliefd bij bruidsparen. Naast dat wij u kunnen voorzien van heerlijke hapjes, drankjes en bijvoorbeeld een chique of juist informeel diner, zorgen wij ook voor de styling op uw grote dag.

  Zakelijke evenementen

  Wat meer nodig is dan alleen een goede spreker voor een succesvolle vergadering of congres: dat is de inhoud. En het is de vorm van een vergadering of congres die in grote mate bepaalt in hoeverre de inhoud wordt overgebracht. Wij denken graag met u mee over deze vorm: de aankleding van de locatie, de audiovisuele ondersteuning, de juiste culinaire invulling en het eventuele ondersteunende entertainment. U bepaalt het doel en wij vertalen dit naar een totaalconcept voor een spraakmakende bijeenkomst.

  Contact

  Onze salesmedewerkers bespreken graag uw wensen op een dag naar voorkeur; hiervoor kunt u een afspraak maken door te bellen met ons hoofdkantoor. Het is ook mogelijk uw wensen kenbaar te maken door online vrijblijvend een offerte aan te vragen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Website Buitenpoort Catering

  1 2 3 4 5 6