Unheard Concepts

Unheard Concepts

Datum

nov 20 2022
Expired!

Tijd

17:00

Kosten

€17,50

Unheard Concepts

Een klassieke pianist die compositie heeft gestudeerd, een saxofoon en klarinetspeler met zijn roots in de Oost Europese muziek en jazz, en een contrabas speler uit de experimentele popmuziek. Dat hoor je terug in de muziek die ze maken, die moeilijk onder een noemer is te plaatsen. Trefwoorden zijn: filmisch, melancholiek en natuurlijk improvisatie.

Want ze werken andersom: hun studio albums zijn allemaal volledig geïmproviseerd, en live spelen ze een selectie uit deze opnames. Dit betekent dat hoewel ze het verloop van de stukken kennen en hebben afgesproken, ze nog steeds niet precies van elkaar weten wat er gebeuren zal. En dat maakt het spannend voor hen en voor het publiek, want geen optreden is hetzelfde.

Wees niet bang dat dit ontaard in oeverloze solo’s en chaos. De muziek is sferisch en rustig, en boeiend tegelijk. Het gaat niet om de hoeveelheid noten, maar om de intentie.

Marc Verhoeven: akoestische en elektrische piano

Han Post: bas/klarinet, sopraan/tenorsax.

Daniel Talma: contrabas

The event is finished.

Kasteel Doornenburg opent op 1 juni weer haar deuren

In lijn met het landelijk beleid inzake het coronavirus volgt Kasteel Doornenburg de richtlijnen van de overheid. Dit betekent dat Kasteel Doornenburg tot nader order de deuren moet sluiten. Het spijt ons u niet te kunnen verwelkomen en we hopen snel de poorten weer voor u te openen. Wanneer dat zal zijn communiceren wij via deze website en onze sociale media kanalen.