Sprookjesfestival

Sprookjesfestival

Datum

okt 23 2021
Expired!

Tijd

11:00

Sprookjesfestival

Het mysterie van de wonderlamp op Kasteel Doornenburg.

Door prins Rashid is een magische lamp verstopt op Kasteel doornenburg. Zijn dienaar komt hem ophalen. Zullen wij met de kinderen die lamp kunnen vinden? Het jaarlijkse Sprookjesfestival op Kasteel Doornenburg betekent weer een week lang plezier voor sprookjeskinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar.

Op Kasteel Doornenburg is het niet altijd rustig. De gasten komen uit alle windstreken. Maria Clara woont op het kasteel en krijgt haar goede vriend prins Rachid op bezoek. Rachid woont in het Verre Oosten. Het startsein van een bijzonder avontuur. Na zijn de logeerpartij schrijft hij dat hij een wonderlamp met magische krachten verstopt heeft op Kasteel Doornenburg. De lamp moet namelijk uit handen blijven van zijn vijand die kwade bedoelingen heeft. De wonderlamp draagt magie met zich mee. Rachid hoopt dat zijn dierbare wonderlamp uit handen blijft van de vijand en veilig naar het Verre Oosten terugkeert. Zo niet, dan blijft het op Kasteel Doornenburg onrustig. Samen met hulp van zoveel kinderen loopt ook dit sprookje goed af, verwacht Prins Rachid.

Het sprookjesfestival speelt zich af van 23 tot en met 29 oktober. Aanvangstijden 11.00 en 13.00 uur. 

Kasteel Doornenburg opent op 1 juni weer haar deuren

In lijn met het landelijk beleid inzake het coronavirus volgt Kasteel Doornenburg de richtlijnen van de overheid. Dit betekent dat Kasteel Doornenburg tot nader order de deuren moet sluiten. Het spijt ons u niet te kunnen verwelkomen en we hopen snel de poorten weer voor u te openen. Wanneer dat zal zijn communiceren wij via deze website en onze sociale media kanalen.