Sprookjesbal op kasteel Doornenburg (UITVERKOCHT)

Sprookjesbal op kasteel Doornenburg (UITVERKOCHT)

Datum

okt 22 2022
Expired!

Tijd

All Day

Sprookjesbal op kasteel Doornenburg (UITVERKOCHT)

De voorstellingen zijn helaas uitverkocht….

Er wordt een groot sprookjesbal voorbereid op Kasteel Doornenburg als de barones plots last krijgt van hevig liefdesverdriet. Wat nu? Kan het bal wel doorgaan? Het personeel van de barones wordt er helemaal zenuwachtig van, er moet nog zoveel geregeld worden en de dansjes moeten ook nog worden geoefend!  Komen jullie ons helpen om het bal te redden?

Het jaarlijkse Sprookjesfestival op Kasteel Doornenburg betekent weer een week lang plezier voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar onder begeleiding van maximaal 2 begeleiders per reservering. LET OP: Voor kinderen die jonger zijn dan 4 jaar kan niet gereserveerd worden. We rekenen op uw begrip.

De leeftijdsgrens hebben wij op 4 tot 8 jaar gesteld omdat de ervaring leert dat de inhoud van het programma het beste op deze leeftijdscategorie aansluit en om te voorkomen dat ouders met jongere of oudere kinderen de rondleiding vroegtijdig verlaten. Dit geeft overlast voor de andere bezoekers en de acteurs. Ons sprookjesfestival is erg populair. Wij willen zoveel mogelijk kinderen de kans bieden om mee te doen. Als u het sprookjesbal wilt bezoeken met kinderen onder de 4 jaar neem dan via info@kasteeldoornenburg contact met ons op.

  • Zaterdag 22 oktober: Interactieve tocht start om 11.00 uur en om 13.30 uur
  • Zondag 23 oktober: Interactieve tocht start om 11.00 uur en om 13.30 uur
  • Maandag 24 oktober: Interactieve tocht start om 11.00 uur en om 13.30 uur
  • Dinsdag 25 oktober: Interactieve tocht start om 11.00 uur en om 13.30 uur
  • Woensdag 26 oktober: Interactieve tocht start om 11.00 uur en om 13.30 uur
  • Donderdag 27 oktober: Interactieve tocht start om 11.00 uur en om 13.30 uur
  • Vrijdag 28 oktober: Interactieve tocht start om 11.00 uur en om 13.30 uur

The event is finished.

Kasteel Doornenburg opent op 1 juni weer haar deuren

In lijn met het landelijk beleid inzake het coronavirus volgt Kasteel Doornenburg de richtlijnen van de overheid. Dit betekent dat Kasteel Doornenburg tot nader order de deuren moet sluiten. Het spijt ons u niet te kunnen verwelkomen en we hopen snel de poorten weer voor u te openen. Wanneer dat zal zijn communiceren wij via deze website en onze sociale media kanalen.