Open monumentendag

Open monumentendag

Datum

sep 11 2022
Expired!

Tijd

11:00 - 17:00

Open monumentendag

Kasteel Doornenburg opent ook dit jaar tijdens Open Monumentendag weer zijn deuren.

Het kasteel is geopend en gratis te bezoeken om 11.00 (rondleiding) tussen 11.30 uur en 14.30 uur (zelfstandig met audiotour) en om 15.00 uur (rondleiding). Een bezoek aan het kasteel is op Open Monumentendag niet vooraf te reserveren maar gaat via intekening aan de kassa op de dag zelf. Kom op tijd want vol=vol. Naast een bezoek aan het kasteel is er op deze dag ook op de grootste voorburcht van Nederland tussen 11.00- 17.00 uur van alles te doen.

De Circus Factory verzorgd weer een acrobatisch programma waaraan kinderen ook zelf kunnen deelnemen en Ridder Wilg komt speciaal naar de Doornenburg om ter ere van deze dag kinderen tot ridder te slaan.

Muziek ontbreekt niet en wordt onder andere verzorgt door Linda Westera en begeleider en evenals vorig jaar zal kunstnaar Aref Damee aanwezig zijn om uw portret te schilderen.

In het weekend van open monumentendag werkt kasteel Doornenburg dit jaar voor de tweede maal samen met Kunstenaarscollectief de Gelderse Poort. Werk van o.a. Hanneke v.d. Berg en Bets Kusters zal te zien zijn op de voorburcht en Noud Bles zal een presentatie verzorgen in de kapel.

Kasteel Doornenburg opent op 1 juni weer haar deuren

In lijn met het landelijk beleid inzake het coronavirus volgt Kasteel Doornenburg de richtlijnen van de overheid. Dit betekent dat Kasteel Doornenburg tot nader order de deuren moet sluiten. Het spijt ons u niet te kunnen verwelkomen en we hopen snel de poorten weer voor u te openen. Wanneer dat zal zijn communiceren wij via deze website en onze sociale media kanalen.