9e ‘Noa-zommer’ concert DICK van ALTENA (+ Extra concert!)

9e ‘Noa-zommer’ concert DICK van ALTENA (+ Extra concert!)

Datum

sep 11 2021
Expired!

Kosten

€17.50

9e ‘Noa-zommer’ concert DICK van ALTENA (+ Extra concert!)

Voor het negende achtereenvolgende jaar komt singer-songwriter Dick van Altena naar kasteel Doornenburg voor een sfeervol solo optreden in de prachtige ridderzaal.

Op zaterdag 11 september brengt hij in dit unieke, semi-akoestische ‘noa-zommer’ concert zijn mooiste dialectliedjes en juweeltjes uit zijn Nederlandstalige oeuvre maar zal hij zeker ook zijn country ‘roots’ niet verloochenen.

De man, zijn gitaar en zijn liedjes blijven de essentie vormen van deze allround singer-songwriter die door voetbaljournalist, muziekkenner én Dick van Altena fan Johan Derksen als geniaal wordt omschreven.

Voor o.a. zijn werk als ‘ambassadeur’ van de country muziek, hoeder van het Betuws dialect, schrijver van ruim 1.100 liedjes en voor zijn maatschappelijke betrokkenheid is Dick van Altena benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Er worden 2 concerten gegeven om 18.30 uur en 21:00 uur!

Koop nu uw tickets: Tickets Noa zommer concert Dick van Altena

Kasteel Doornenburg opent op 1 juni weer haar deuren

In lijn met het landelijk beleid inzake het coronavirus volgt Kasteel Doornenburg de richtlijnen van de overheid. Dit betekent dat Kasteel Doornenburg tot nader order de deuren moet sluiten. Het spijt ons u niet te kunnen verwelkomen en we hopen snel de poorten weer voor u te openen. Wanneer dat zal zijn communiceren wij via deze website en onze sociale media kanalen.