Laden Evenementen

Talent festival | Kasteel Doornenburg

Talent Festival

2023-05-28 16:30:00

Een middag vol aanstormend talent met student-artiesten van Rijn IJssel en de HKU!

Doornenburgs talent San Jansen heeft vanuit haar achtertuin zicht op het kasteel. Zij raakt met haar teksten, muziek en unieke stemgeluid de harten van het publiek.

Ook Jim Verhoeven zal er zijn en u meeslepen met haar gevoelige stem op een tocht door bloemige velden, donzige wolken en duistere tunnels.

Zowel San als Jim werken samen met veelbelovende musici.

We verheugen ons op een prachtige muzikale middag.

San Jansen is een Nederlandstalige Folk Singer-Songwriter muzikant.
Haar muziek is een uitlaatklep voor haar emotie maar ook voor haar humor of gedachten die ze nergens anders kwijt kan. Ze schrijft Nederlandstalige nummers met een humoristische twist soms wat duister soms weer heel vrolijk maar altijd met een rauw randje waar geen filter op zit. https://open.spotify.com/track/138wyh9hOpeFIuqodUiuju?si=d5d7d05d3b194968

Jim Verhoeven sleept u mee met haar gevoelige stem op een tocht door bloemige velden, donzige wolken en duistere tunnels. Zij deelt met haar muziek persoonlijke ervaringen zoals het terugvallen in oude patronen, de wereld als perfect ervaren of wegdromen bij zonsopkomst.
Door middel van half-fictionele verhalen maakt Jim haar publiek deelgenoot van haar boeiende belevingswereld.
Bij dit optreden wordt zij ondersteund door Lazlo Hofstede op de gitaar, Kevin “Mr. Appelmoes” Zhao als pianist en tenslotte door Yasminder Rozeboom met haar viool. Lazlo en Kavin brengen ter aanvulling van het programma ook ieder een eigen nummer in.

Britt Grevens is een Achterhoekse soul zangeres die begeleid door Roos de Wit op piano de oude soul klassiekers, zoals Etta James, Tina turner en James Brown weer tot leven brengt met haar eigen sound.

+ Direct tickets bestellen

Evenement details

Locatie

Kerkstraat 27
Doornenburg, Gelderland 6686BS
+ Google Maps
Telefoon:
0617085374
Bekijk de site van Locatie