Kasteel Doornenburg is met haar prachtige kasteel, binnenplaats en 8ha velden de perfecte locatie voor elk evenement of festival. De evenementengroep van het kasteel organiseert eigen evenementen maar ondersteunt ook organisatoren die het kasteel huren voor een activiteit. Daarnaast staan we open voor samenwerking als beide partijen daar beter van worden.  De afgelopen jaren werden er onder meer braderieën,  fantasy thema-dagen, middeleeuwse markten en -festivals en een lichtfestival georganiseerd.

Een evenement kan zowel in het kasteel als op de velden plaatsvinden. Tijdens de jaarlijkse Slag om Doornenburg overnachten meer dan 300 mensen in tenten op de velden van het kasteel. Ideaal als festivalcamping.  Het kasteel beschikt over de kennis en expertise qua veiligheidsplan en vergunningsaanvraag voor evenementen en kan daarin de organisator ondersteunen.

Mocht u interesse hebben in het organiseren van een evenement op Kasteel Doornenburg, neem dan contact op met de evenementengroep van het kasteel via evenementen@kasteeldoornenburg.nl.