Sprookjesfestival 2019 was een succes!

Sprookjesfestival 2019 was een succes!

Kasteel Doornenburg staat al jaren op het programma  van het Sprookjesfestival. 10 dagen, twee keer per dag, een sprookjesverhaal in een familiekasteel. Mooier kan toch niet? Kinderen hebben geluisterd naar mooie verhalen, deelgenomen aan activiteiten, maar vooral om tovenaar Maledoor te helpen zoeken naar zijn  toverstof. Ouders en grootouders zagen meer. Het heeft zich afgespeeld in een stoer middeleeuws kasteel. 

 De rondleidingen waren al snel volgeboekt. Er is een nieuwe kans. In 2020 is het Sprookjesfestival in de week van zaterdag 17  t/m zondag 25 oktober Het thema is sprookjes uit 1001 nacht. Kasteel Doornenburg is zeker weer van de partij.

Met tovenaar Maladoor liep het overigens goed af. Dankzij de kinderen heeft hij in álle rondleidingen zijn toverstof terug gevonden.  Het blijft een sprookje.

Graag tot volgend jaar, of bij een reguliere rondleiding het hele jaar door.

 De  vrijwilligers van Kasteel DoornenburgKasteel Doornenburg opent op 1 juni weer haar deuren

In lijn met het landelijk beleid inzake het coronavirus volgt Kasteel Doornenburg de richtlijnen van de overheid. Dit betekent dat Kasteel Doornenburg tot nader order de deuren moet sluiten. Het spijt ons u niet te kunnen verwelkomen en we hopen snel de poorten weer voor u te openen. Wanneer dat zal zijn communiceren wij via deze website en onze sociale media kanalen.