Kasteel Doornenburg

Bruiloften

De mooiste dag om van te dromen

Logo.01

Buitenpoort Catering heeft het middeleeuwse kasteel sfeervol ingericht. U arriveert op de luisterrijke voorburcht van Kasteel Doornenburg, waar de gasten al enthousiast op u wachten. Samen met uw aanstaande gaat u de prachtig aangeklede kapel binnen voor de huwelijksvoltrekking. Hierna brengt u een toast uit op uw geluk op het buitenterras en snijdt u samen de bruidstaart aan, geheel in stijl met een middeleeuws zwaard.

Vervolgens dineert u in de grote kelder van de hoofdburcht, of geniet u van een gezellige barbecue op het binnenplein. Tenslotte maakt iedereen zich op voor een groots feest in de statige Ridderzaal. Een perfecte huwelijksdag organiseren kan op veel manieren.  

Wij maken uw bruiloft onvergetelijk!

Met culinaire groet,

Team Buitenpoort Catering

info@buitenpoort.nl

+31(0)481-451120

Buitenpoort Catering

Kasteel Doornenburg opent op 1 juni weer haar deuren

In lijn met het landelijk beleid inzake het coronavirus volgt Kasteel Doornenburg de richtlijnen van de overheid. Dit betekent dat Kasteel Doornenburg tot nader order de deuren moet sluiten. Het spijt ons u niet te kunnen verwelkomen en we hopen snel de poorten weer voor u te openen. Wanneer dat zal zijn communiceren wij via deze website en onze sociale media kanalen.