Open Monumentendag

Open Monumentendag

Wanneer:
13 september 2020 hele dag Europe/Amsterdam Tijdzone
2020-09-13T00:00:00+02:00
2020-09-14T00:00:00+02:00

Tijdens Open Monumenten Dag op zondag 13 september opent Kasteel Doornenburg zijn deuren. Zowel binnen als buiten zijn er diverse activiteiten.

Het programma voor ziet er als volgt uit:

  • De Circusfactory is vanaf 11.00 uur doorlopend op de voorburcht aanwezig en zal met inachtneming van alle coronamaatregelen jong en oud vermaken
  • Om 11.00 uur en om 13.30 uur speelt Netty Gebbing de familievoorstelling Netty Gebbing: De Vreemde ziekte van prinses Serpenta.  LET OP er is beperkt plaats (max 40 personen). Om zoveel mogelijk kinderen te kunnen laten genieten van deze bijzondere voorstelling vragen we of per huishouden met kinderen 1 volwassene mee gaat als begeleiding. Reserveren is verplicht en kan via het reserveringsformulier (klik op de link).
  • Op de binnenplaats zorgt zangeres en pianiste Elke Jansen intussen voor een stemmige muzikale omlijsting. Van tijdloze jazz-, pop en soulhits tot pareltjes uit de Nederlands kleinkunst. Liedjes om bij weg te mijmeren, een goed gesprek te voeren of spontaan zelf te gaan meezingen. 
  • Tussen 14.45 uur en 16.00 uur is onze Hoofdburcht te bezichtigen. U dient zich hiervoor op de dag zelf in te schrijven bij de kassa. Per 10 minuten kunnen wij maximaal 8 personen toelaten.

Alle activiteiten zijn gratis.

 

Kasteel Doornenburg opent op 1 juni weer haar deuren

In lijn met het landelijk beleid inzake het coronavirus volgt Kasteel Doornenburg de richtlijnen van de overheid. Dit betekent dat Kasteel Doornenburg tot nader order de deuren moet sluiten. Het spijt ons u niet te kunnen verwelkomen en we hopen snel de poorten weer voor u te openen. Wanneer dat zal zijn communiceren wij via deze website en onze sociale media kanalen.