Wanneer:
28 oktober 2017 @ 19:00 – 22:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2017-10-28T19:00:00+02:00
2017-10-28T22:00:00+02:00
Waar:
Kasteel Doornenburg
Doornenburg
Kerkstraat 27, 6686 Doornenburg
Nederland
Kosten:
€2,50
Halloween @ Kasteel Doornenburg | Doornenburg | Gelderland | Nederland

Net als voorgaande jaren wordt er bij kasteel Doornenburg op zaterdag 28 oktober a.s. weer een avond georganiseerd ter ere van Halloween. Een grote groep vrijwilligers van het kasteel (waaronder o.a. Scouting Doornenburg, de Knights of the Four Quarters en anderen) staat klaar om kinderen een hele leuke spannende avond te bezorgen.

Kasteel Doornenburg is aangevallen door Orcs waardoor de ridders nu ronddolen als zombie ridders. De Orcs hebben het kasteel ingenomen en houden een prinses gevangen. De kinderen kunnen door opdrachten uit te voeren rune stenen verdienen en krijgen daarmee toegang tot het kasteel zelf waar ze op zoek kunnen gaan naar de prinses om haar te bevrijden van de Orcs.

Gedurende de tocht over de binnenplaats en ook in het kasteel komen de kinderen allerlei  figuren tegen zoals Orcs, zombieridders, heksen maar ook Gandalf en Gollum uit ‘Lord of the Rings’. Sommigen zullen proberen te voorkomen dat de prinses wordt bevrijd, anderen zullen juist helpen door te vertellen wat je moet doen of waar je heen moet. Als de opdrachten goed worden uitgevoerd dan kom je uiteindelijk bij de prinses en staat je een beloning te wachten.

Het kasteel en de binnenplaats worden weer in Halloween sfeer gebracht. Ook zullen er allerlei andere activiteiten plaatsvinden, zoals het uitsnijden van een lampion uit een pompoen, marshmallows branden en er is een fotobooth. Bovendien kunnen de kinderen prachtig geschminkt worden.

Het belooft een spannende avond te worden. Genieten dus.

Aanvang: 19.00 uur – Kosten per persoon: € 2,50 – Toegang: alle leeftijden

Locatie: Kasteel Doornenburg, Kerkstraat 27, Doornenburg

halloween flyer 2017