Concert Hanneke Rouw, cello en Sophia Vasheruk, piano (Afgelast en verplaatst)

Concert Hanneke Rouw, cello en Sophia Vasheruk, piano (Afgelast en verplaatst)

Wanneer:
8 november 2020 @ 16:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2020-11-08T16:30:00+01:00
2020-11-08T16:45:00+01:00
Waar:
Kasteel Doornenburg
Kerkstraat 27
Kosten:
17,50
Concert Hanneke Rouw, cello en Sophia Vasheruk, piano (Afgelast en verplaatst) @ Kasteel Doornenburg

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen gaat dit concert niet door. Dit concert zal worden verplaatst naar 13 maart, 16.30 uur.

Met de mensen die reeds een kaartje hebben gekocht is contact opgenomen.  

Hanneke Rouw, cello, en Sofia Vasheruk,  piano spelen op zondag 8 november om 16.30 u werken van Beethoven en Shostakovich.

Sofia Vasheruk is op 14 mei 1988 geboren in Moskou. In 2003 studeerde ze aan het Chopin Muziek College in Moskou bij prof. Ksenia Knorre. Tijdens haar studie heeft Sofia deel genomen aan de International Piano Competition for Young Musicians 2004 in Enschede (Nederland) waar ze een derde prijs won. In 2007 heeft Sofia haar studie aan het Chopin College met cum laude diploma afgerond en werd ze uitgenodigd om verder te studeren in Nederland.
In 2009 speelde zij in de finale van het Nationaal Grachten Festival Concours in Amsterdam.
In hetzelfde jaar won Sofia de eerste prijs tijdens ‘Rhodes International Music Festival Competition’ in Griekenland.  In 2010 werd zij toegelaten tot Koningin Elizabeth wedstrijd in Brussel en bereikte daar de halve finale.
Sofia heeft ook een derde prijs gewonnen in YPF (Young Pianists Foundation) Concours in Amsterdam (November 2013). In 2014 studeerde Sofia  af van het Artez conservatorium met het diploma ”cum laude”.

Hanneke Rouw is op acht jarige leeftijd begonnen met cello spelen. Met veel plezier heeft ze lessen gevolgd bij Rata Kloppenburg en Maria Hol. Op haar zestiende speelde ze solo met het Jeugd Strijk Orkest Constantijn (nu het Britten). In hetzelfde jaar won ze een eervolle vermelding op het Prinses Christina Concours. Hanneke heeft gestudeerd bij Martijn Vink aan de Luca School of Arts in Leuven. Ze heeft inspiratie opgedaan uit gesprekken met internationaal vermaarde cellisten als Steven Isserlis en Anner Bijlsma.
Hanneke speelt op een Duitse cello (begin 20e eeuw). Dit is mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Stichting Eigen Muziekinstrument.
Vorig seizoen heeft Hanneke met veel plezier en enthousiasme door Nederland getourd met de zes cello suites van Bach en de cello sonates van Beethoven, Mendelssohn, Chopin, Lalo, Brahms, Saint-Saëns, Grieg, Rachmaninoff, Fauré, Shostakovich, Debussy en Prokofjev. Vanwege het succes van deze tournee gaat Hanneke Rouw komend seizoen nogmaals op tournee door Nederland, Groot-Brittannië, Italië en Duitsland.

Zondag 8 november om 16.30 uur
De toegangsprijs is € 17,50

Voor toegangsbewijzen klikt u op onderstaande link.

Online bestellen kan vanaf 16 oktober !
Global Tickets

Extra corona maatregelen:

In de Ridderzaal staan alle tafels en stoelen zodanig dat 1.5 afstand mogelijk is. Max 30 bezoekers  In de  Herberg op de binnenplaats kan eventueel een drankje gekocht worden om mee te nemen in de zaal. In het kasteel zijn de toiletten afgesloten. Er kan gebruik gemaakt worden van de toiletten bij de kapel op de binnenplaats. De Ridderzaal is 15 minuten voor aanvang van het concert geopend

Er is geen pauze en geen garderobe. Jassen kunnen meegenomen worden naar de zitplaats

Bij het betreden en bij  het weer verlaten van het kasteel gelieve een mondkapjes te dragen dragen

Zittend in de zaal mag het mondkapje weer af

Veel plezier!

 

Kasteel Doornenburg opent op 1 juni weer haar deuren

In lijn met het landelijk beleid inzake het coronavirus volgt Kasteel Doornenburg de richtlijnen van de overheid. Dit betekent dat Kasteel Doornenburg tot nader order de deuren moet sluiten. Het spijt ons u niet te kunnen verwelkomen en we hopen snel de poorten weer voor u te openen. Wanneer dat zal zijn communiceren wij via deze website en onze sociale media kanalen.