Zaterdag 28 oktober werd weer voor de achtste keer het Halloween evenement op ons kasteel gehouden en met meer dan 1000 bezoekers was het een enorm succes!!

  Kasteel Doornenburg was aangevallen door Orcs, hele enge wezens, waardoor de ridders ronddoolden als zombie ridders. De Orcs hadden het kasteel veroverd en een prinses gevangen genomen. De kinderen konden samen met hun ouders, opa’s en oma’s opdrachten uit voeren, om daarmee toegang tot het kasteel te krijgen om zelf op zoek te gaan naar de prinses.

  Tijdens de spannende tocht over de binnenplaats en in het kasteel, kwamen de kinderen allerlei figuren tegen, zoals Orcs, zombieridders, heksen maar ook Gandalf en Gollum uit ‘Lord of the Rings’. Sommigen probeerden met man en macht te voorkomen dat de prinses bevrijd zou worden, anderen waren er juist om te helpen. Uiteindelijk was het doel om de prinses te bevrijden en dat lukte ook vele kinderen.

  Het was een spannende avond op kasteel Doornenburg en het bleef lang onrustig, maar de Orcs zijn verslagen. Bedankt voor jullie komst en tot volgend jaar!

   

  1 2 3 4 5 6
  Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin