Wanneer:
  14 september 2017 @ 20:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
  2017-09-14T20:00:00+02:00
  2017-09-14T20:15:00+02:00
  Kosten:
  €32,-

  Wibi Soerjadi naar Kasteel Doornenburg

  Door droevige familie omstandigheden was het concert van 25 augustus afgelast, de nieuwe datum is nu donderdag 14 september. Afgaande op de lovende recensies van het eerste concert, is dit nog een keer een unieke kans om Wibi Soerjadi van dichtbij me te maken in dit unieke decor.

  Dit unieke concert op Kasteel Doornenburg is onderdeel van een reeks concerten op bijzondere locaties. Tijdens dit verrassingsconcert speelt de bekende pianist een mooie combinatie van bekende en verborgen partijen.

  Verrassingsconcert

  In tegenstelling tot andere concertreeksen speelt Soerjadi deze avond partijen die passen bij de avond en de setting. Eerdere concerten zijn enthousiast ontvangen en worden beschreven als een ware reis door prachtige muzikale partijen. Dit concert belooft dan ook een belevenis te worden voor liefhebbers van live muziek in de breedste zin van het woord.

  Beperkt aantal kaarten beschikbaar

  Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Vanwege de populariteit van het evenement is het belangrijk vooraf te reserveren. Dit kan door een e-mail te sturen naar cultuur@kasteeldoornenburg.nl. Kaarten kosten €32 inclusief koffie of thee tijdens de pauze. Betaling kan na reservering per e-mail op de avond zelf aan de deur.

  (foto : Erik van ’t Hullenaar)

  1 2 3 4 5 6
  Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin